Het brievenbuspakket is een voordelige verzendoptie, waarvoor je klant niet thuis hoeft te zijn. Verzend je producten die door de brievenbus passen en maximaal 2 kg wegen? Dan is het DHL brievenbuspakket inclusief Track & Trace een aantrekkelijke verzendoptie. Jij en je klant kunnen namelijk iedere status van het pakket volgen.

Afmetingen DHL brievenbuspakket

Het pakket dient uiteraard door de brievenbus te passen. De maximale afmetingen voor een brievenbuspakket via DHL zijn daarom: L38 x B26,5 x H3,2 cm. De minimale afmetingen zijn L10 x B5 x H0,5. Het brievenbuspakket mag niet zwaarder zijn dan 2 kg.

Let op! Maak je een label aan als DHL brievenbuspakket en is het pakket groter, dan ontvang je een naheffing van DHL. Voorkom toeslagen door de juiste verzendoptie voor jouw producten te kiezen. 

DHLForYou brievenbuspakket drop-off bij een servicepunt
Vanaf 15 februari is de nieuwe verzendoptie beschikbaar. Selecteer DHLForYou brievenbuspakket drop-off bij servicepunt" als verzendoptie, print het label en plak het op je brievenbuspakket. Je kunt deze pakketjes vervolgens bij ieder DHL afleverpunt inleveren. 

DHLForYou brievenbuspakket
Mocht je meer dan 100 pakketten per maand versturen, dan kunnen we met DHL een gratis pick-up inplannen. Wanneer je labels aanmaakt met "DHLForYou brievenbuspakket", kun je deze samen met je pick-up inleveren. 

Prijzen brievenbuspakket
Alle brievenbuspakketten hebben een korting van €1,- op jouw normale DHL pakketprijs.

Did this answer your question?