Maak je gebruik van een barcodescanner? Dan zijn scanbare picklijsten de beste methode om efficiënt te verzenden. Pack & Go maakt het mogelijk om automatisch picklijsten te printen me de details van je orders. Deze quick guide laat je zien hoe je orders razendsnel kunt verwerken met behulp van een barcodescanner.

Stap 1:

Pack & Go geeft je de mogelijkheid om orders in combinatie met een barcodescanner te verwerken. Om orders met een scanner te kunnen verwerken zul je eerst het een en ander moeten instellen. Ga hiervoor naar 'instellingen' > 'Pack & Go'. Vervolgens selecteer je de 'scanner modus'.

Stap 2:

Wil je nog meer tijd besparen tijdens het printen en verwerken van je orders, dan raden wij je aan om onze SendCloud App te installeren op je computer. Maak je geen zorgen, dit heb je binnen enkele seconden gedaan. Klik in je account op de button Pack & Go. Deze vind je rechtsbovenin, hier kun je de SendCloud App downloaden. Zodra je de App hebt gedownload moet je er altijd voor zorgen dat deze op de achtergrond van je computer draait.

Stap 3:

Ga naar het tabblad 'inkomende orders' en selecteer de orders die je wilt verwerken. Vervolgens klik je op print picklijst. Je moet nu eenmalig je gewenste printer selecteren, daarna komt je picklijst direct uit de printer gerold.

Print opties voor picklijsten wijzigen? Dit kun je altijd eenvoudig doen door naar instellingen in je menu te gaan > en 'printen' te kiezen.

Stap 4:

Gebruik je geprinte picklijst om al je orders uit je magazijn te pakken. Je kunt zowel één voor één orders als meerdere orders picken. Scan vervolgens de barcode(s).

• Scan één keer om orders inclusief verzenmethode en afzenderadres weer te geven in je Pack & Go overzicht. Je kunt hier wijzigen aanbrengen indien nodig.
  • Scan twee keer om te bevestigen. Je verzendlabels worden nu direct geprint.

Op naar de volgende order!

Combineer smart shipping rules om automatisch de juiste verzendmethode voor je orders te selecteren. Dit bespaart je nog meer tijd!