Om te verbinden met Starteenwinkel, dien je eerst ingelogd te zijn via Starteenwinkel.nl. Log hier in, en kies in je account voor beheer> Instellingen > Klik op verzendkosten.

Stap 2:

Keer nu terug in je SendCloud account en kies hier bij Instellingen in het linkermenu van je scherm. Na het klikken op Instellingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Gekoppelde shops. Hier kun je je API Keys terugvinden.

Ga naar: Koppel je Shop en kies voor SendCloud API.

Kopieer je API Keys (SendCloud API) en plak deze in je Starteenwinkel account.

Je hebt nu een succesvolle verbinding gemaakt met je Starteenwinkel account.
Je orders worden direct doorgestuurd naar SendCloud. Deze vind je onder 'verzenden' - 'inkomende orders'.