Log in op je Shopware account:

Kies hier in het linkermenu voor 'gebruikers administratie'.

Je kunt nu een nieuwe gebruiker toevoegen en een API sleutel genereren om je Shopware te koppelen aan SendCloud.

Vul alle velden in en zorg dat de API sleutel geactiveerd staat.

Kies hierna voor 'opslaan'

Stap 2:

Wanneer je de instellingen binnen je Shopware hebt doorlopen, kun je in je SendCloud account inloggen. Kies hier voor 'Instellingen' > 'Gekoppelde shops'.

Voer de gevraagde data in die je gegenereerd hebt binnen je Shopware omgeving en kies voor 'Opslaan'.

Wanneer je dit hebt opgeslagen is je Shopware verbinding klaar om te gebruiken. Je vind deze verbinding terug in je SendCloud account onder verzenden en 'inkomende orders'.