Wanneer je ingelogd bent in SendCloud, kies je instellingen en gekoppelde shops.
Kies in het menu rechtsboven voor 'koppel je shop'.

Scroll hier naar beneden, hier vind je de Shopify integratie. Kies hier voor 'koppelen':

Stap 2:

Wanneer je hebt gekozen voor 'koppelen' kom je in je Shopify omgeving terecht (het kan zijn dat je nog in moet loggen). Hier kun je direct de SendCloud plug-in installeren.

Wanneer je dit hebt geïnstalleerd, word je automatisch terug gestuurd naar je eigen SendCloud omgeving. Wanneer je naar 'inkomende orders' gaat onder verzenden, dan zie je alle beschikbare orders waar je verzendlabels voor kunt aanmaken.