Je kunt zelf je barcodes ofwel scankaarten voor je scan&GO module genereren.

Deze genereer je via deze link , zorg ervoor dat je inlogt bent bij SendCloud om toegang te krijgen tot deze pagina.

Indien je niet ingelogd bent, krijg je de login pagina van SendCloud te zien. Je kunt dan alsnog inloggen met jouw accountgegevens.

Door een verzendmethode aan te vinken en te klikken op de knop genereren maak jij een barcode aan voor je scan&GO module. Hiermee scan je makkelijk en snel je orders in met de juiste verzendmethode.

Indien je niet ingelogd bent, krijg je de login pagina van SendCloud te zien. Je kunt dan alsnog inloggen met jouw accountgegevens.