De SendCloud module kun je installeren via je je LightSpeed App Store. Log hiervoor in, in je Lightspeed omgeving en kies voor de App Store:

Zoek in de App Store naar 'SendCloud' en klik op de app

Nadat je op de App hebt geklikt, zie je het volgende scherm zoals hieronder. Hier zie je een omschrijving over hoe je SendCloud gaat gebruiken. Kies als je akkoord bent en SendCloud wilt gaan gebruiken voor 'Installeer App':

Het volgende scherm komt dan in beeld. Vul hier je LightSpeed inloggegevens in. Dit scherm zorgt ervoor dat SendCloud toegang krijgt tot de benodigde gegevens in Lightspeed:

Wanneer je klaar bent met het invullen van je inlog gegevens, kies dan voor 'Volgende' en 'Goedkeuren'.

Stap 2:

Wanneer je je LightSpeed details hebt ingevuld en gekozen hebt voor 'Goedkeuren' zul je doorgestuurd worden naar je SendCloud omgeving.

Je zult direct je orders zien staan. Wanneer je op 'Instellingen' drukt rechtsbovenin, kom je op inkomende order scherm terecht.

Hier kun je de shop feedback instellen. Ook kun je ervoor zorgen dat LightSpeed in beheer blijft van je Track & Trace mails, of dat je deze via SendCloud wilt laten versturen.

Je bent nu klaar met het instellen van je LightSpeed in SendCloud!

Wat je nu kunt doen is het instellen van de servicepunten in LightSpeed. De handleiding daarvoor vind je hier.