Log in op je Gratiswebshopbeginnen account en kies in de 'management' instellingen in het linkermenu voor Gratiswebshop > Vervoerders:

Je komt nu in onderstaand scherm terecht. Hier kun je de API sleutels vanuit je SendCloud account knippen en plakken. Je vind deze terug in je Instellingen bij SendCloud onder 'gekoppelde shops'. Dit wordt verder uitgelegd in Stap 2:

Stap 2:

Wanneer je ingelogd bent in SendCloud kies je hier voor 'Instellingen' > 'Gekoppelde shops'. Je ziet hier de SendCloud API staan. Hier kun je op het potloodje klikken en de API sleutels die je toe dient te voegen in je Gratiswebshop beginnen omgeving indienen.

Knip en plak de sleutels in je Gratis webshop omgeving en kies voor 'opslaan'. Je bent nu klaar om te verzenden! In je inkomende orders in SendCloud zie je je orders staan waarvoor je een label aan kunt maken.