Zorg dat je bent ingelogd bij SendCloud. Hier kies je via het menu, Instellingen > Gekoppelde shops om hier te kiezen voor 'koppel je shop'.
Hier zie je de ePages integratie tussen staan. Kies hier voor 'verbinden'.

JE wordt nu doorgestuurd naar de 'app store' van je ePages account.

Zoek hier naar de SendCloud app en kies hier voor: find out more.

Klik hierna op installeer app en accepteer de voorwaarden.

Wanneer je dit hebt gedaan, wordt je direct weer teruggeleid naar je SendCloud account. Je kunt je orders van ePages terug vinden in je SendCloud account bij 'inkomende orders'.