Wanneer je ingelogd bent in SendCloud, kies voor instellingen > gekoppelde shops en kies hiervoor op 'koppel' met je Ebay integratie. Je wordt nu doorgeleid naar het inlogscherm voor je Ebay integratie.

Wanneer je ingelogd bent, dien je akkoord te gaan om Ebay een verbinding te laten maken met SendCloud.

Wanneer je dit hebt geaccepteerd ga je akkoord tot het verbinden met SendCloud.

Stap 2:

Je wordt nu terug doorgeleid naar SendCloud. Via verzenden > inkomende orders, kun je je Ebay integratie terug vinden. Vanaf hier maak je de labels aan .

Je bent nu klaar met integreren!