Log in bij EasyWebshop. Via deze link komt u terecht op de app van SendCloud in EasyWebshop.
Je komt dan terecht in onderstaand scherm:

Hier kun je klikken op 'app installeren' en daarna op 'bevestigen'.

Stap 2:

Je dient nu de API sleutels binnen SendCloud aan te maken.

Deze koppeling maak je vanuit je panel in SendCloud.

De 'key' die je toevoegt vanuit SendCloud maak je op volgende wijze:
Je vind deze terug bij 'instellingen' > 'gekoppelde shops' in je SendCloud account in het linker menu.

Wanneer je hierop hebt geklikt, zie je op de tweede regel Sendcloud API staan. Kies hier voor de blauwe knop 'verbinden'.

De sleutels die je hier hebt gegenereerd breng je onder in je Easywebshop account.
 Om de koppeling compleet te maken zal EasyWebshop vragen naar de SendCloud 'API Public key' en 'API Secret key' zoals in de volgende afbeelding:

Na het opslaan, zijn je orders beschikbaar in je 'inkomende orders' overzicht in je SendCloud panel. Vanaf hier vraag je de labels aan.