Kies rechtsbovenin Bol.com om in te loggen in je zakelijk account. Je wordt automatisch doorgestuurd onder 'bestaande klanten' om met je zakelijke e-mail adres in te kunnen loggen. Je ziet dan dit scherm staan:

Wanneer je ingelogd bent kies dan rechtsbovenin je gebruikersnaam en ga in het drop-down menu naar 'Instellingen'.

In deze instellingen heb je de mogelijkheid om je API instellingen te openen:

Scroll hier naar beneden voor de public & private key. Deze heb je nodig om je Bol.com account te koppelen aan SendCloud.

Let op! Als je jouw API gebruikt voor voorraadbeheer en deze op 'JA' inschakelt, kan het zijn dat belangrijke gegevens verloren gaan. Neem voordat je deze knop in wilt schakelen contact met ons op via contact@sendcloud.sc.

Stap 2:

Ga in SendCloud naar je Instellingen > Gekoppelde shops.
Kies hier voor Koppel je shop, rechtsbovenin je scherm. Je kunt in dit scherm naar je Bol.com integratie scrollen en kiezen voor 'verbinden'.

Hier zie je nu bovenstaand scherm.
Plak hier de door jou gekopieerde sleutels vanuit je Bol.com en kies voor 'Opslaan'.

Je Bol.com account is nu gekoppeld met SendCloud! Je kunt de orders ophalen via 'inkomende orders'. Vanaf dit scherm is het mogelijk om labels aan te maken.