Om je Amazon Marketplace te koppelen met SendCloud heb je absoluut geen development skills nodig. 10 minuten van je tijd is genoeg, volg hiervoor onderstaande stappen!

Voor de koppeling heb je 4 zaken nodig:

• Amazon Verkoper ID (Seller ID/Merchant Token)
  • Amazon Markplaats ID (Marketplace ID
  • AWS Toegangssleutel (AWS Access Key ID)
  • AWS Geheime sleutel (Secret Access Key)

Hieronder kun je lezen hoe je deze zaken terug kunt vinden.

Amazon Verkoper ID (Seller ID)

1. Log allereerst in op Amazon Seller Central. Klik daarna op "Settings" rechts bovenin.

2. Klik op "Account info"

3. Klik op "Your Merchant token" onder "Business information":

4. Op het volgende scherm vind je je Merchant Token for Amazon.

Marktplaats ID, AWS Toegangssleutel en AWS Geheime sleutel

1. Ga terug naar Amazon Seller Central, klik op "Settings" rechts bovenin en selecteer daarna "User Permissions".

2. Klik op "Register as a developer" onder "Amazon MWS Developer Permissions"

3. Vul alle benodigde gegevens in.

4. Klik na de registratie op  "View your credentials" aan de rechterkant:

5. Hier vind je de benodigde gegevens:

Koppel je shop

Nadat je alle benodigde gegevens hebt verzameld hoef je deze alleen nog toe te voegen aan je SendCloud account.

Ga hiervoor naar "Instellingen" > "Gekoppelde shops" > "Koppel je shop":

Selecteer in het daarop volgende scherm de Amazon koppeling door op "Koppeling" te klikken:

Vul het formulier in om een nieuwe integratie te creëren en vergeet niet op "Opslaan" te klikken.

Gefeliciteerd! Je Amazon Marktplaats is nu gekoppeld met SendCloud. Dit betekent dat bestellingen op Amazon automatisch in SendCloud geladen worden.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat graag: https://panel.sendcloud.sc/#/contact.

Veel zendingen toegewenst!