Om je standaard verzendmethode in te stellen ga je in je SendCloud account naar het kopje instellingen. Klik daarna op verzenden

Stap 2:

Je ziet nu bovenin de pagina 'Standaard verzendmethode' staan. Wanneer je klikt op de regel die daaronder staat, rolt er een lijst open met verzendmethodes waarvan jij gebruik kunt maken.

Stap 3:

Kies je standaard verzendmethode, bijvoorbeeld 'DHL ForYou'. Vergeet vervolgens niet op 'Opslaan' te drukken om je standaard verzendmethode op te slaan.