Ervaar de échte kracht van SendCloud door jouw webshop te koppelen d.m.v. onze plug and play integraties of API. Zodra je jouw koppeling hebt gemaakt, worden je orders automatisch in SendCloud geïmporteerd en print je in slechts één klik verzendlabels. Dit scheelt je een hoop tijd, die je als webshopeigenaar ongetwijfeld goed kan gebruiken. Hieronder beschrijven we hoe je je verzendproces zo optimaal mogelijk laat verlopen via SendCloud.

1. Koppel je webshop

We bieden plugins aan voor meer dan 25 e-commerce systemen. Koppel in slechts enkel minuten jouw webshop met koppel. Maak je gebruik van een custom-made systeem? Dan kan je koppelen d.m.v. onze API.

2. Orders worden automatisch geïmporteerd

Nadat je je webshop gekoppeld hebt, zullen je bestellingen automatisch geïmporteerd worden in SendCloud. Hier kan je de verzendmethode/vervoerder wijzigen en er eventueel voor kiezen om de zendingen te verzekeren. Staat alles goed ingesteld, dan selecteer je gewoon alle orders waarvoor je een verzendlabel wil creëren en klik je op de knop.

3. Verzendlabels worden automatisch geprint

Heb je je inkomende orders verwerkt, dan komen deze bestellingen in het overzicht 'ready to print'. Hier selecteer je eenvoudigweg de verzendlabels die je wil printen en klik je op print. Daarna dien je enkel nog de labels op de doos te plakken en mee te geven aan je koerier of binnen te brengen bij een servicepunt van de overeenkomstige vervoerder.