Ervaar de échte kracht van SendCloud door jouw webshop te koppelen d.m.v. onze plug and play integraties of onze API documentatie. Zodra je jouw koppeling hebt gemaakt, worden je orders automatisch in SendCloud geïmporteerd en print je in slechts één klik verzendlabels. Dit scheelt je een hoop tijd, welke je als webshopeigenaar ongetwijfeld goed kan gebruiken. Hieronder beschrijven we hoe jij ervoor kan zorgen dat al je orders gemakkelijk geïmporteerd worden in SendCloud.

We bieden plugins aan voor meer dan 25 e-commerce systemen. Koppel in slechts enkele minuten met een aantal simpele stappen jouw webshop aan SendCloud. Maak je gebruik van een custom-made systeem? Geen probleem! In dat geval kan je je systeem koppelen met behulp van onze API documentatie

Onderstaand vind je een overzicht van alle beschikbare plugins op alfabetische volgorde.

Kom je er met behulp van de handleiding niet uit hoe je je shop kan koppelen? Neem in dat geval contact op met onze Customer Service via mail contact@sendcloud.sc of via de chat!

Graag helpen wij je ook een handje met het optimaliseren van je check-out.
Lees
dit artikel voor een aantal Tips & Tricks.