Alle betalingen lopen via een automatische incasso. Het is enkel mogelijk om gebruik te maken van je SendCloud account als je je automatische incasso activeerd.

Stap 1:

Log in op je SendCloud account en kies in het linkermenu voor financieel en klik hierna op automatische incasso. Je ziet nu het volgende scherm:

Stap 2:

Klik hier op activeer automatische incasso. Je wordt nu doorgeleid naar onze iDeal pagina. Kies hier de bank naar keuze en vul je bank gegevens hier in.

Stap 3:

Wanneer je je bankgegevens correct hebt ingevuld en hebt gekozen voor opslaan. Ga je akkoord met de automatische incasso en wordt je doorgeleid naar je SendCloud account. Er wordt 0.01 cent geincasseerd van je ingegeven bankrekeningummer om na te gaan of je een actief rekeningnummer hebt doorgegeven. Je bent nu direct klaar om te gaan versturen!